اطلاعیه تاریخ و مدارک لازم جهت ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد ناپیوسته ۹۸

اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۸

ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در مقطع کارشناسی ارشد، خواهشمند است به موارد زیر در رابطه با ثبت نام توجه داشته باشید.

ثبت نام اولیه اینترنتی

ضروری است دانشجویان جدیدالورود پیش از مراجعه به دانشگاه جهت ثبت نام، در مرحله اول  به آدرس http://edu.shomal.ac.ir مراجعه نموده و نسبت به تکمیل فرم‌های ثبت نام اینترنتی و اخذ کد رهگیری اقدام نموده و نسخه چاپی اطلاعات وارد شده را در هنگام ثبت نام حضوری به همراه داشته باشند.
جهت ورود به پرتال از شماره ملی به عنوان نام کاربری و از شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور استفاده نمایید (دقت شود نوع کاربری در منوی سایت، “دانشجویان جدیدالورود” انتخاب شود).

سپس  مدارک و فرم های تکمیل شده ( جدول ذیل) را جهت ثبت‌نام حضوری به همراه داشته باشند.

ثبت نام حضوری

روزهای یکشنبه مورخ ۲۴-۰۶-۹۸ و یا دوشنبه مورخ ۲۵-۰۶-۹۸

مدارک لازم جهت ثبت‌نام حضوری
عنوان مدارک مورد نیاز تعداد کپی‌های مورد نیاز