اطلاعیه ثبت نام اینترنتی کارشناسی پیوسته ۹۹ (ورودی جدید)

ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در مقطع کارشناسی پیوسته وکاردانی ناپیوسته، خواهشمند است به موارد زیر دررابطه با ثبت نام توجه داشته باشید. لازم به ذکراست که مراحل ثبت نام اینترنتی در ۲روز انجام می پذیرد.

مراحل روز نخست: ورود به سامانه خدمات آموزشی دانشگاه شمال به نشانی اینترنتی : edu.shomal.ac.ir

نوع کاربری: دانشجویان جدیدالورود،   نام کاربری:کد ملی،   کلمه عبور: عدد صفر

پس از وارد شدن به صفحه موردنظر: نسبت به تکمیل فرم‌های ثبت نام اینترنتی (اسکن وبارگذاری مدارک لازم) اقدام ودر نهایت کد رهگیری و شماره دانشجویی تخصیص یافته را اخذ نمائید.

مراحل روز دوم: ورود به سامانه خدمات آموزشی دانشگاه شمال به نشانی اینترنتی : edu.shomal.ac.ir

نوع کاربری: دانشجو،   نام کاربری:شماره دانشجویی تخصیص داده شده،   کلمه عبور: کدملی

پس از ورود به صفحه موردنظر:جهت پرداخت شهریه ازطریق منوی امورمالیپرداخت شهریه آنلاین اقدام نموده و در نهایت شناسه پرداخت شهریه را اخذ نمائید.

فایل راهنمای ثبت نام اینترنتی در لینک زیر قابل مشاهده می باشد.برای هرگونه مشکلات وسوالات احتمالی میتوانید باشماره۴۴۲۰۳۶۳۷ -۰۱۱ تماس بگیرید.

ضمنا تاریخ شروع کلاسها ۱۰-۰۸-۱۳۹۹ می باشد.

تاریخ‌های ثبت نام اینترنتی:

روز وتاریخ ثبت نام                                  ترتیب حرف اول نام خانوادگی

• چهارشنبه ۳۰-۰۷-۱۳۹۹        الف ب پ ت ث ج چح خد
  • شنبه ۰۳-۰۸-۱۳۹۹             ذ ر زژ س ش صض ط ظع غ
  • دوشنبه    ۰۵-۰۸-۱۳۹۹        ف ق ک گ ل م ن وه ی

قابل توجه دانشجویان جدیدالورود می بایست بعدازانجام ثبت نام اینترنتی از تاریخ ۱۰/۰۸/۱۳۹۹ لغایت ۳۰/۰۸/۱۳۹۹ اصل مدارک ذیل را به همراه فرمهای تکمیل شده تعهدنامه به دایره پذیرش و ثبت نام دانشگاه ارسال نمایندوسپس با ارائه فرم درخواست صدور کارت دانشجویی جهت دریافت کارت دانشجویی به اداره حراست-واحدصدور کارت واقع در طبقه همکف دانشکده علوم ورزشی مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶ :
عنوان مدارک مورد نیاز تعداد کپی‌های مورد نیاز
دانشجوی دختر دانشجوی پسر
۱٫ اصل شناسنامه عکس‌دار و فتوکپی از تمام صفحات آن ۱ ۲
۲٫ اصل کارت ملی و فتوکپی آن ۱ ۲
۳٫ شش قطعه عکس ۴ × ۳ پشت نویسی شده
۴٫ اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه دوم یاگواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه دوم وفتوکپی آن ۱ ۲
۵٫ اصل ریز نمرات دوره متوسطه دوم ۱ ۲
۶٫ رسید درخواست تائیدیه تحصیلی دیپلم که ازدفاترپیشخوان دولت اقدام شده است.
نظام آموزشی سالی واحدی/ترمی واحدی :
عنوان مدارک مورد نیاز تعداد کپی‌های مورد نیاز
دانشجوی دختر دانشجوی پسر
۱٫ اصل شناسنامه عکس‌دار و فتوکپی از تمام صفحات آن ۱ ۲
۲٫ اصل کارت ملی و فتوکپی آن ۱ ۲
۳٫ شش قطعه عکس ۴ × ۳
۴٫ اصل گواهینامه پایان دوره پیش دانشگاهی یا گواهی موقت پایان دوره پیش دانشگاهی وفتوکپی آن ۱ ۲
۵٫ اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه یا گواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه وفتوکپی آن ۱ ۱
۶٫ اصل ریز نمرات دوره سه ساله متوسطه ۱ ۱
۷٫ اصل ریز نمرات دوره پیش دانشگاهی و فتوکپی آن ۱ ۲
۸٫ رسید درخواست تائیدیه تحصیلی پیش دانشگاهی که ازدفاترپیشخوان دولت اقدام شده است.

شماره تماس های موردنیاز :

حوزه دانشجویی جهت امورخوابگاه واموررفاهی(وام وتسهیلات دانشجویی) :   ۴۴۲۰۳۷۵۳-۰۱۱

حوزه مالی جهت امور تسویه حساب شهریه :  خانم واحدی: ۰۹۳۳۰۵۶۹۳۸۶   آقای بابازاده:  ۰۹۰۵۵۲۰۱۶۱۵

معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی

Telegram.me/shomal_university_official