اطلاعیه در خصوص شرکت در آزمون مجازی آزمایشی روز جمعه و نکات مرتبط

نکات زیر جهت شرکت هرچه بهتر و با آرامش دانشجویان در آزمون مجازی پایان ترم به اطلاع می رسد:
۱. حتما یکبار در آزمون آزمایشی طراحی شده در سامانه اموزش الکترونیک دانشگاه شمال شرکت کنید. این فرصت برای آن دسته از دانشجویانی که به هر علتی در نوبت اول جامانده اند، از ساعت ۱۱ صبح جمعه در دسترس خواهد بود.
۲. درصورت طرح سوالات تشریحی توسط مدرسین محترم و نیاز به تهیه عکس از پاسخنامه و بار گذاری آن، لطفا ۵ دقیقه آخر زمان آزمون را به این امر اختصاص دهید( این زمان توسط مدرسین در زمان کل هر امتحان لحاظ شده است). بدیهی است که پس از پایان زمان ازمون، بصورت خودکار سامانه شما را از صفحه امتحان خارج می کند و قادر به بار گذاری پاسخنامه نخواهید بود.
۳. هرچه حجم فایل عکسهای تهیه شده از پاسخنامه کمتر باشد، سرعت بار گذاری بیشتر است و سامانه با چابکی بیشتری سرویس بار گذاری را به همه دانشجویان خواهد داد. برای این امر، می توانید از اپلیکیشنهای مختلف تهیه عکس با کیفیت خوب و حجم پایین استفاده کنید.