اطلاعیه ثبت نام مقاطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته

ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در مقطع کارشناسی پیوسته وکاردانی ناپیوسته خواهشمند است به موارد زیر در رابطه با ثبت نام توجه داشته باشید.

• ثبت نام اولیه اینترنتی

ضروری است دانشجویان جدیدالورود پیش از مراجعه به دانشگاه جهت ثبت نام ، ضمن مراجعه به آدرس edu.shomal.ac.ir نسبت به تکمیل فرم‌های ثبت نام اینترنتی و اخذ کد رهگیری اقدام نموده و نسخه چاپی اطلاعات وارد شده را به همراه داشته باشند. جهت ورود به پرتال از شماره ملی به عنوان نام کاربری و از شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور استفاده نمایید(نوع کاربری در منوی سایت، “دانشجوی جدیدالورود انتخاب شود) .

• تاریخ‌های مراجعه برای ثبت نام حضوری
  • چهارشنبه ۱۰-۷-۹۸ حروف الف تا چ
  • پنج شنبه ۱۱-۷-۹۸ حروف ح تا س
  • شنبه ۱۳-۷-۹۸   حروف ش تا ک
  • یکشنبه ۱۴-۷-۹۸    حروف گ تا ی
  • دفترچه ثبت نام حضوری (دریافت)

دفترچه ثبت نام حضوری در سایت دانشگاه قابل دریافت است. به دانشجویان عزیز توصیه می‌شود قبل از ورود به دانشگاه جهت آشنایی با روند ثبت نام این دفترچه را مطالعه نمایند.

• مدارک مورد نیاز برای ثبت نام
****  نظام آموزشی جدید ۳-۳-۶ :
عنوان مدارک مورد نیاز تعداد کپی‌های مورد نیاز
دانشجوی دختر دانشجوی پسر
۱٫ اصل شناسنامه عکس‌دار و فتوکپی از تمام صفحات آن ۱ ۲
۲٫ اصل کارت ملی و فتوکپی آن ۲ ۳
۳٫ شش قطعه عکس ۴ × ۳ پشت نویسی شده
۴٫ اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه دوم یاگواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه دوم وفتوکپی آن ۲ ۳
۵٫ اصل ریز نمرات دوره متوسطه دوم ۲ ۳
**** نظام آموزشی سالی واحدی/ترمی واحدی :
عنوان مدارک مورد نیاز تعداد کپی‌های مورد نیاز
دانشجوی دختر دانشجوی پسر