برگزاری نشست ملی باشگاه نخبگان جوان و فرهیختگان دانشگاه شمال

نخستین نشست هم اندیشی باشگاه نخبگان جوان و فرهیختگان دانشگاه شمال با حضور پژوهشگران، اساتید دانشگاه ها، مسئولین و مدیران ارشد کشوری و استانی، روز یکشنبه ۲۰ مرداد ۹۸ در سالن اجتماعات مرکزی دانشگاه شمال برگزار گردید.
اجلاس با خیر مقدم ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر عباسعلی رستمی آغاز و سپس جناب آقای دکتر محمد حسین رضوی مدیر عامل موسسه دانشگاهی شمال و جناب آقای دکتر غفوری فر عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر یوسفیان ملا نماینده مردم شهرستان آمل در مجلس، حجه الاسلام مرتضوی امام جمعه شهرستان آمل، دکتر علی محمد نوریان ریاست هیات امناء داشگاه شمال و چند تن از اساتید مدعو به ارایه مطلب در رابطه با کار در حوزه نخبگان پرداختند. جلسه با جمع بندی جناب دکتر زارع سرپرست باشگاه نخبگان جوان به پایان رسید.