ثبت نام دانشجویان ورودی جدید کارشناسی ارشد سال ۹۶ – اطلاعیه – زمانبندی -مدارک

نقشه راهنمای مراحل ثبت نام مقطع کارشناسی ارشدReg_Steps_Map_

فرم مشخصات و راهنمای گام به گام ثبت نام مقطع کارشناسی ارشد Step by Step Reg_manual_garduate

* مدارک لازم جهت ثبت‌نام
عنوان مدارک مورد نیاز تعداد کپی‌های مورد نیاز
دانشجوی مرد دانشجوی زن
۱٫ اصل شناسنامه عکس‌دار و فتوکپی از تمام صفحات آن ۳ ۲
۲٫ تصویر کارت ملی و فتوکپی آن ۳ ۲
۳٫ اصل مدرک کارشناسی یا برگه لغو معافیت تحصیلی (مشمولین) دوره کارشناسی و کپی ۳ ۲
۴٫  اصل گواهینامه دوره کاردانی در صورت گذراندن دوره کاردانی ۲ ۲
۵٫ ریز نمرات دوره کاردانی و کپی
۶٫ ریز نمرات دوره کارشناسی و کپی ۱ ۱
۷٫ درخواست تأییدیه که در دانشگاه و پس از پرداخت شهریه توسط کارشناس ثبت نام انجام می گردد
۸٫ شش قطعه عکس ۴ × ۳ پشت نویسی شده
۹٫ فرم مخصوص میانگین تعداد واحدهای گذرانده دانشجویان سال آخر دوره­های کارشناسی شرکت کننده در آزمون کارشناسی ارشد سال ۱۳۹۶ (فرم پیوست شماره ۱)Form1_96
۱۰٫ فرم تعهد فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر کارشناسی (فرم پیوست شماره ۲)Form2_96
۱۱٫ فرم مدرک کارشناسی و معدل برای پذیرفته شدگانی که قادر به ارائه اصل مدرک نیستند.(فرم پیوست شماره ۳)Form3_96

نکات مهم:

۱-  دانشجویان ورودی جدید می بایست پیش از مراجعه جهت ثبت نام نسبت به تکمیل فرم ثبت نام  در پرتال اینترنتی به آدرس http://edu.shomal.ac.ir/samaweb/applicantlogin.asp  اقدام نمایند و  پرینت آنرا در زمان ثبت نام بهمراه داشته باشند. (جهت ورود به پرتال : نام کاربری کد ملی دانشجو  و رمز عبور شماره داوطلبی آزمون سازمان سنجش       می باشد.)

۲-  دانشجویان ورودی جدید می بایست نسبت به تهیه یک عدد لوح فشرده حاوی فایل اسکن شده مدارک فوق الذکر با فرمت JPG  و  با حجم ۲۰۰KB کیلوبایت اقدام  و لوح فشرده CD را در زمان ثبت نام بهمراه داشته باشند.

زمان ثبت نام به ترتیب ذیل:

۱- دوشنبه ۱۳-۰۶-۹۶  تا  چهار شنبه ۱۵-۰۶-۹۶

ب: زمان رویت برنامه کلاسی ساعت شش(۶) عصر روز پنجشنبه ۲۳-۰۶-۹۶ و شروع کلاس از روز شنبه ۲۵-۰۶-۹۶­ می­باشد. که برای رویت برنامه از طریق کلمه کاربری(شماره دانشجویی) و رمز عبور(شماره شناسنامه یا کد ملی) مراجعه فرمایند.

وب سایت دانشگاه:  https://shomal.ac.ir

کانال تلگرام دانشگاه  t.me/shomal_university_official