اطلاعیه برای دانشجویان ورودی جدید در تمامی مقاطع تحصیلی

احتراما به استحضار می‌رساند انتخاب واحد نیمسال اول دانشجویان جدیدالورود را دانشگاه انجام می‌دهد. با عنایت به برگزاری کلاسها به صورت مجازی به دلیل شیوع ویروس کرونا تعریف دروس نیز توسط دانشگاه در سامانه آموزش الکترونیک انجام خواهد شد. از این رو دانشجویانی که فرایند ثبت نام آنها تا پایان ۱۴-۸-۹۹ به طور کامل انجام شود، از روز شنبه مورخ ۱۷-۸-۹۹ می‌توانند با مراجعه به سامانه آموزشی دانشگاه (سما سامانه) به آدرس edu.shomal.ac.ir با درج شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری و کد ملی به عنوان کلمه عبور، از انتخاب واحد دروس ماخوذ، مطلع و با مراجعه به سامانه آموزش الکترونیکی به آدرس  shomal.iranlms.org  با نام کاربری و گذر واژه شماره دانشجویی می‌توانند در کلاسها مطابق زمان‌بندی تعریف دروس در سامانه آموزشی (سما سامانه) شرکت نمایند. در صورت بروز مشکل می‌توانید با کارشناسان پشتیبان مطابق جدول ذیل تماس حاصل فرمائید.

با سپاس

حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی