اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کاردانی پیوسته

ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدیدالورود دانشگاه در مقطع کاردانی پیوسته خواهشمند است به موارد زیر در رابطه با ثبت نام توجه داشته باشید.

• ثبت نام اولیه اینترنتی
ضروری است دانشجویان جدیدالورود پیش از مراجعه به دانشگاه جهت ثبت نام،ضمن مراجعه به آدرس edu.shomal.ac.ir نسبت به تکمیل فرم‌های ثبت نام اینترنتی و اخذ کد رهگیری اقدام نموده و نسخه چاپی اطلاعات وارد شده را به همراه داشته باشند. جهت ورود به پرتال از شماره ملی به عنوان نام کاربری و از شماره داوطلبی به عنوان رمز عبور استفاده نمایید(نوع کاربری در منوی سایت “دانشجویان جدیدالورود” انتخاب شود).

دفترچه ثبت نام حضوری در همین صفحه قابل دریافت است. به دانشجویان عزیز توصیه می‌شود قبل از ورود به دانشگاه جهت آشنایی با روند ثبت نام این دفترچه را مطالعه نمایند.

• مدارک مورد نیاز برای ثبت نام

فنی و حرفه‌ای نظام جدید و کار و دانش:
عنوان مدارک مورد نیاز

تعداد کپی‌های مورد نیاز

دانشجوی دختر

دانشجوی پسر

۱٫ اصل شناسنامه عکس‌دار و فتوکپی از تمام صفحات آن ۱ ۲
۲٫ اصل کارت ملی و فتوکپی آن ۲ ۳
۳٫ شش قطعه عکس ۴ × ۳ پشت نویسی شده
۴٫ اصل گواهینامه یا گواهی موقت پایان تحصیلات متوسطه مرتبط با رشته قبولی وفتوکپی آن ۲ ۳
۵٫ اصل ریز نمرات دوره سه ساله متوسطه و فتوکپی آن ۲ ۳

فنی و حرفه‌ای نظام قدیم: