آیین نکوداشت مقام استاد فرزانه دکتر سیدمحمدحسین رضوی

به مناسبت هفته معلم، آیین نکوداشت مقام استاد فرزانه دکتر سیدمحمدحسین رضوی به پاس چهار دهه تلاش و حضور اثرگذار در عرصه علمی و اجرایی ورزش در تاریخ سیزدهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ در سالن همایش‌های دانشگاه شمال برگزار گردید. این مراسم که به همت انجمن دانش آموختگان علوم ورزشی استان مازندران انجام گرفت، مسئولین، مدیران، اساتید دانشگاه‌ها و جمعی از دانشجویان سابق ایشان حضور داشته اند.
در این مراسم جناب آقای دکتر نوریان، مهندس هاشمی‌تبا، دکتر نصرالله سجادی، دکتر عباسعلی گایینی، جناب آقای احمد درگاهی، جناب آقای امیر حسینی و دکتر سعید امیرنژاد به همراه سرکار خانم طاهریان به سخنرانی در باب خدمات و زحمات  ارزنده پروفسور دکتر سیدمحمدحسین رضوی سخنرانی کردند. همچنین آقای دکتر رنجبر ضمن تقدیم هدایایی بیان داشتند که آقای دکتر رضوی بی تردید یکی از موثرترین ارکان هیات موسس دانشگاه شمال می باشند.
در پایان مهمانان، تابلو یادبود این نکوداشت را امضا و همچنین از سوی انجمن دانش آموختگان علوم ورزشی، دانشگاه شمال، هیات امنا دانشگاه و دیگر سازمانهای مختلف از مقام این استاد فرزانه تقدیر به عمل آوردند.