اطلاعیه مهم معاونت اداری و مالی جهت تسویه باقیمانده شهریه نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

به اطلاع دانشجویان محترم می رساند، با عنایت به برگزاری امتحانات نیمسال دوم تحصیلی سال ۱۴۰۳-۱۴۰۲

و بر اساس تاریخ های معین شده در اطلاعیه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی،

خواهشمند است نسبت به پرداخت مابقی شهریه نیمسال جاری به منظور اخذ تأییدیه حضور در امتحان پایان ترم

از روز سه شنبه مورخ ۳ خرداد لغایت ۱۲ خرداد ۱۴۰۳

مطابق با زمانبندی جدول ذیل اقدام فرمایید. لازم به توضیح است زمانبندی ذیل جهت جلوگیری از بروز تداخل سیستمی ناشی از میزان تعدد مراجعات به امور مالی می باشد، لذا به رعایت زمانبندی ذیل اکیدا” توصیه می گردد.

مراحل کار به شرح ذیل است :

۱-دانشجویان محترم مبلغ شهریه را به شماره کارت ۶۰۳۷٫۶۹۱۹٫۹۰۷۶٫۴۹۲۰ و یا فیش نقدی پرفراژ شده ی داخل بانک به شماره حساب ۰۲۱۶۸۱۸۱۲۸۰۰۱ بانک صادرات بنام دانشگاه غیرانتفاعی شمال واریز و تصویر فیش واریزی

به همراه شماره دانشجویی و نام و نام خانوادگی به شماره ۰۹۰۵۵۲۰۱۶۱۵-۰۹۹۶۵۶۷۱۶۴۵ ایتا و واتساپ ارسال نمایید تا نسبت به اخذ کارت ورود به جلسه امتحان امکان پذیر گردد.

۲– در صورت بروز مشکل در پرداخت در ساعات اداری روزهای ۰۳/۰۳/۱۴۰۳ لغایت ۱۲/۰۳/۱۴۰۳ به امور مالی دانشگاه مراجعه نمایید.

۳– مسئولیت عدم پرداخت شهریه در تاریخ های فوق به عهده شخص دانشجو می باشد.

حوزه معاونت اداری و مالی