برگزاری جلسه هماهنگی کمیته اجرایی تفاهم نامه کمیسیون ملی یونسکو با اعضای هیات علمی گروه حقوق و با حضور ریاست دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال در تاریخ ۴ آذرماه ۱۴۰۲ جلسه هماهنگی کمیته اجرایی تفاهم نامه کمیسیون ملی یونسکو با اعضای هیات علمی گروه حقوق دانشگاه و با حضور دکتر حسین رنجبر، ریاست دانشگاه، در دفتر ریاست برگزار گردید. پس از اظهارات ریاست دانشگاه، مبنی بر اهمیت اجرایی تفاهم نامه فیمابین کمیسیون ملی یونسکو با دانشگاه شمال و اینکه برای کسب تجارب اجرایی این موضوع، آقای مرتضی رستمی، مدیر اجرایی این تفاهم نامه به تهران اعزام شدند و از نهادهای مجری چنین تفاهم نامه ای بازدید نموده اند، نوبت به ارائه گزارش از سوی آقای مرتضی رستمی رسیده است. و پس از بحث و بررسی موضوع، مقرر گردید: ضمن دعوت از استادان و وکلای معروف،‌ فردی به عنوان و نشان «والا وکیل» پس از تنظیم شیوه نامه مربوطه، داوری و انتخاب گردد و اعطای نشان با هماهنگی کمیسیون ملی یونسکو و دانشگاه شمال به عمل آید. همچنین از استادان بنامه حقوق جهت برگزاری برخی از دوره های آموزشی دعوت شود، مقرر گردید نخستین کارگاه آموزشی به «قرارداد نویسی» اختصاص یابد.

آخرین اخبار و اطلاعیه ها