برگزاری جلسه فوق العاده شورای دانشگاه با حضور ریاست دانشگاه و سایر اعضای جلسه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، جلسه فوق العاده شورای دانشگاه، با حضور ریاست دانشگاه، معاونان و روئسای دانشکده‌ها، مدیران روابط عمومی، حراست و دفتر نظارت و ارزیابی، روز شنبه مورخ ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ راس ساعت ۱۰ صبح در محل دفتر ریاست دانشگاه برگزار گردید.

در ابتدای جلسه، با توجه به اهمیت برگزاری جشنواره آیینه‌ای بومی-سنتی در اواخر اردیبهشت ماه دکتر حسین رنجبر، ریاست دانشگاه در سخنان مقدماتی بیان داشتند: «احتمال مشارکت وزارت میراث فرهنگی وجود دارد و قرار شد کمک های مالی نیز صورت گیرد. لذا خواهشمند است برای برگزاری هرچه باشکوه تر آن جلسات منظم  برای این منظور برگزار شود.

نکته دیگر اطاله در کار و توقف برخی امور هست. مانند تاخیر در ارائه لیست خرید کتاب از نمایشگاه کتاب تهران و تعطیلی در برگزاری برخی کلاسها. که در این رابطه اجرای قانون مو د توقع است. اجرای تصمیمات اداری در مورد رابطه کاری برخی کارمندان از معاونت مالی و اداری، نظارت بر رفتار استادان از سوی روسای دانشکده ها مورد تاکید است.

سپس دستور کار جلسه به شرح زیر مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

۱- بررسی ساز و کار برگزاری روز معلم
۲- بررسی ساز و کار انتخاب استاد نمونه