جهت پاسداشت مقام شامخ شهید جمهور، حضرت آیت الله رئیسی و سایر شهدای خدمت، مراسمی با حضور مسئولین محترم شهری و اعضای هیات رئیسه دانشگاه، به همراه تلاوت قرآن و زیارت پرفیض عاشورا در مسجد حضرت ابراهیم (ع) دانشگاه شمال برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، مراسمی راس ساعت ۷:۳۰ صبح روز سه شنبه مورخ ۸ خرداد ۱۴۰۳ جهت پاسداشت مقام شامخ شهید جمهور، حضرت اّیت الله رئیسی و سایر شهدای خدمت، با حضور مسئولین محترم شهری و اعضای هیات رئیسه دانشگاه، به همراه تلاوت قرآن و زیارت پرفیض عاشورا در مسجد حضرت ابراهیم (ع) دانشگاه شمال برگزار گردید.

در این مراسم امام جمعه شهر امام زاده عبدالله (ع) و هیات همراه، شهردار، بخشدار، رئیس شورای شهر و هیات رئیسه، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه شمال حضور داشتند.

پس از تلاوت قرآن و زیارت پرفیض عاشورا، دکتر حسین رنجبر ریاست دانشگاه شمال ضمن عرض خیرمقدم از مهمانان و اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه، از خصوصیات بارز شهید جمهور را برشمردند. ساده زیستی، صادق بودن، همگرایی در سطح بین الملل، تواضع و فروتنی، شجاعت، فساد ستیزی، پیگیر بودن، روابط بین الملل و موازنه قدرت از خدمات سه ساله آقای دکتر رئیسی بوده است.

امام جمعه شهر امام زاده عبداله نیز ضمن تشکر از ریاست دانشگاه و همکارانشان که همیشه در صحنه هستند و در زمینه های مختلف فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، علمی، آموزشی، ورزشی، هنری و … حضور چشم گیر دارند و تشکر از حضور مسئولین شهری، در خصوص شخصیت نازنین آیت اله رییسی و هیات همراه ایشان اظهارتی داشتند: «سه سال ریاست جمهوری، سه سال رییس قوه قضائیه، سه سال خادم امام رضا و در نهایت مقام رفیع شهادت نسیب ایشان شد.»