برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در مسجد دانشگاه شمال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، همزمان با فرا رسیدن ایام محرم‌الحرام و سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین علیه السلام، مراسم عزاداری سید و سالار شهیدان و یاران با وفای ایشان، با سخنرانی و مداحی حجت الاسلام والمسلمین محمود غریب، از چهارشنبه مورخ ۲۴ تیرماه مصادف با یکم محرم الحرام، تا روز چهارشنبه مورخ ۴ مرداد ماه ۱۴۰۲، بعداز نماز ظهر و عصر، در نمازخانه حضرت ابراهیم (ع) دانشگاه شمال برگزار گردید.

این مراسم با همت و پشتیبانی ریاست دانشگاه، معاونت دانشجویی و فرهنگی، هیات دانشجویی و با حضور کارکنان، اساتید و دانشجویان برگزار گردید.

اهم برنامه‏ های دهه اول محرم، شامل قرائت زیارت عاشورا، مراسم مدیحه روضه خوانی سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) و توزیع نذری بود.

همچنین در روزچهارشنبه مورخ ۴-۰۵-۱۴۰۲ در نمازخانه دانشگاه شمال پس از اقامه نماز، حجت الاسلام والمسلمین محمود غریب به سخنرانی پرداخته و مداح اهل بیت، به ذکر مصیبت آن حضرت پرداختند.

این مراسم با  پخش غذای نذری به دانشگاهیان و مهمانان گرانقدر به اتمام رسید.