برگزاری پانزدهمین جلسه شورای دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، ساعت ۱۰ صبح روز دوشنبه مورخ ۲۱ خردادماه ۱۴۰۳، پانزدهمین جلسه شورای دانشگاه با حضور اعضای برگزار گردید.

نخست دکتر رنجبر ریاست دانشگاه در مقدمه اجمالا اشاره داشتند: «مهمترین موضوع دانشگاه در روزهای منتهی به پایان سال مالی دانشگاه، بحث بودجه می باشد که انشاالله هر چه زودتر باید لایحه پیشنهادی بودجه را آماده کنیم.»

با این مقدمه، اعضای شورا وارد دستور کار جلسه به شرح زیر شدند:
– بررسی اعضای محترم شورای دانشگاه در خصوص بودجه پیشنهادی سال مالی ۱۴۰۳-۱۴۰۴ ناظر به هر یک از حوزه های
تصدی با تعیین سقف بودجه.
– بررسی ساز و کار برگزاری همایش های فنآورانه در سال تحصیلی جدید و پیشنهاد معاونت پژوهشی و فنآوری.
– بررسی طرح معاونین آموزشی و تحصیلات تکمیلی و دانشجویی و فرهنگی در خصوص سازو کار جذب حداکثری دانشجو.
– بررسی پیشنهاد الزام تنظیم طرح درس توسه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی و ساز و کار اجرای آن در سال
تحصیلی جدید.
– بررسی ساز و کار تشکیل و تصویب دستورالعمل کارگروه تضمین کیفیت.
– گزارش معاونت پژوهشی و فنآوری در خصوص عملکرد مرکز مشاوره ثبت نام دانشجویان.
– گزارش اعضای شورای دانشگاه در خصوص اولویتهای حوزه متبوع در سال تحصیلی جدید و تصویب آن.
– گزارش دانشکده ها در خصوص چگونگی اعمال مقررات کیفی آموزشی از جمله معدل کلاس های آموزشی تشکیل شده در هر دانشکده و کیفیت امتحانات و بررسی تاخیر و تعجیل حضور اساتید در کلاسهای آموزشی.
– بررسی ساز و کار سیستم حمل و نقل دانشجویان در سال جدید و ضرورت ازدیاد یا عدم ازدیاد اتوبوس ها.
– بررسی و تعیین تعداد روزهای حضور اعضای هیات علمی و مدیران دانشگاه در ایام تابستان.
و سایر موارد.