تببین مشکلات دانشگاه های آمل و تنگناهای موسسات و دانشگاه غیرانتفاعی در حضور معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور

بعداز ظهر امروز پنجشنبه مورخ ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ آقای دکتر حسین رنجبر ریاست دانشگاه شمال، به نمایندگی از دانشگاه های شهرستان آمل در هم اندیشی نخبگان شهر در حضور معاون رییس جمهور آقای دکتر منظور، به مشکلات دانشگاه های آمل پرداخته است. رییس دانشگاه  شمال نبود خوابگاه دانشجویی، مشکلات حمل و نقل و کمی سرانه فرهنگی را مهمترین مشکلات عمومی دانشگاه های آمل برشمرد. دکتر رنجبر در این سخنرانی از معاون ربیس جمهور توجه ویژه به دانشجویان غیر انتفاعی و ایجاد تسهیلات دانشجویی از جمله وام دانشجویی و تغذیه رایگان همانند سایر دانشگاه های دولتی را خواستار شدند. وی در ادامه افزودند با توجه به اینکه دانشگاه های غیر انتفاعی حدودا هشت درصد از آموزش دانشجویان کل کشور را بر عهده دارند، لذا این مراکز آموزش عالی را، جهت تقویت و پایداری، سزاوار تخصیص منابع درآمدی از دولت دانسته اند.