تفاهم نامه همکاری با کانون زبان ایران، بزرگترین و قدیمی ترین مجموعه ی آموزش زبانهای خارجی

دانشگاه شمال، در راستای توسعه ی فعالیت‌های آموزشی و حمایت از اعضای خانواده بزرگ خود، نسبت به انعقاد تفاهم نامه همکاری با کانون زبان ایران، به عنوان بزرگترین و قدیمی ترین مجموعه ی آموزش زبانهای خارجی، اقدام نموده است.
بدین ترتیب، دانشجویان تمامی مقاطع، استادان مدعو، اعضای هیات علمی، کارکنان و خانواده ی آنها( بستگان درجه یک) که تمایل به یادگیری زبان انگلیسی( فعلا و در این مرحله مختص این زبان ودر مراحل بعد زبانهای دیگر) دارند می‌توانند با شرایط ویژه مانند برخورداری از تخفیف، عدم نیاز به حضور در مراکز برای ثبت نام تعیین سطح. دریافت کتاب و غیره در این طرح شرکت نمایند.
برای ثبت نام وکسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۱۱۴۴۲۰۳۷۴۷ ( آقای فرزانه) و یا شماره واتس اپ ۰۹۱۱۳۰۰۸۷۴۷ تماس حاصل نمایید.