در آستانه سال تحصیلی جدید، سرپرست دانشگاه برای بار دوم از سلف دانشجویی رستوران دانشگاه بازدید نمودند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه: دکتر حسین رنجبر، سرپرست دانشگاه، روز چهارشنبه مورخ ۲۹ شهریور ۱۴۰۲، در آستانه سال تحصیلی جدید برای بار دوم، از سلف و رستوران دانشجویی و ایستگاه ورودی دانشگاه بازدید بعمل آوردند.

ایشان در خصوص اهم فعالیت‌های معاونت دانشجویی اظهار کردند: افزایش کیفیت غذا، گسترش ارائه خدمات به دانشجویان، تسریع در انجام برنامه‌ها و ضروری بودن افزایش کیفیت خدمات به دانشجویان، الزامیست.

سرپرست دانشگاه، بر لزوم رعایت مسائل بهداشتی، تلاش برای بهبود کیفیت غذا و افزایش رضایت‌مندی دانشجویان تاکید کردند.

در این دیدار وضعیت فضاهای مختلف رستوران دانشگاه از جمله: آشپزخانه، سردخانه، سالن های سلف دانشجویان و اساتید، سالن سلف سنتی و روف گاردن مورد بررسی قرار گرفت و تعمیرات و تجهیز رستوران مطرح شده در بازدید نخست را پیگیری کردند. همچنین پیشنهادات خود را جهت ارتقای هر چه بیشتر کیفیت مطرح نمودند.

شایان ذکر است: در این بازدید دکتر غلامعلی رودی، معاون دانشجویی – فرهنگی و جمعی از مدیران ستادی، سرپرست دانشگاه را همراهی کردند.