دیدار سرپرست دانشگاه شمال جناب آقای دکتر حسین رنجبر با حجه الاسلام والمسلمین استاد یعقوبیان نماینده ولی فقیه و امام جمعه محترم شهرستان آمل

سرپرست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر حسین رنجبر در اولین روزهای کاری رسمی خود به همراه معاونین و مسئولین دانشگاه با حجه الاسلام والمسلمین استاد یعقوبیان دیدار نمودند.

در این دیدار که در فضایی صمیمی برگزار شد، حجه الاسلام والمسلمین یعقوبیان با تبریک انتصاب آقای دکتر حسین رنجبر به سمت ریاست دانشگاه، ضمن آرزوی توفیق برای ایشان در مسئولیت جدیدشان، دغدغه هایی را در زمینه مهندسی و آسیب شناشی فرهنگی در فضای دانشگاه مطرح کردند.

پس از سخنرانی امام جمعه محترم، آقای دکتر رنجبر با تشکر از بیانات و راهنمایی های ایشان، بر پیگیری خواسته ها و دغدغه های اعلام شده تأکید نمودند.

در ادامه جناب آقای حجت الاسلام و المسلمین یعقوبیان امام جمعه معزز شهرستان آمل، بابت حضور خانواده محترم دانشگاه شمال در دفتر ایشان، از حاضرین تقدیر و تشکر نمودند.