مراسم تودیع و معارفه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه و معارفه مشاور مالی دانشگاه

در مراسمی با حضور دکتر حسین رنجبر سرپرست محترم دانشگاه شمال از زحمات دکتر محمدرضا اسماعیل زاده طلوعی معاون سابق پژوهشی و فناوری دانشگاه تقدیر به عمل آمد و طی ابلاغی دکتر سعید فلاحیان از اعضای هیات علمی گروه مهندسی عمران این دانشگاه به عنوان سرپرست جدید معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه منصوب شد.

هم چنین طی ابلاغی جداگانه، دکتر روح اله تقوی از اعضای هیات علمی گروه حسابداری این دانشگاه به عنوان مشاوره مالی دانشگاه معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که در سالن VIP این دانشگاه برگزار شد؛ با اهدای لوح و هدایایی از زحمات دکتر اسماعیل زاده طلوعی تقدیر به عمل آمد. دکتر حسین رنجبر، سرپرست دانشگاه در این مراسم برای دکتر سعید فلاحیان و دکتر روح اله تقوی، در مسولیت جدیدشان آرزوی توفیق نمودند.

گفتنی است؛ در این مراسم معاونین محترم دانشگاه، روسای دانشکده ها، مدیران ستادی دانشگاه و کارکنان حوزه معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه حضور داشتند.