پیام تبریک دانشگاه شمال به مناسبت قهرمانی امیرحسین زارع

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، دکتر حسین رنجبر، رئیس دانشگاه با صدور پیامی قهرمانی امیرحسین زارع در رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۳ در کشور صربستان را تبریک گفت.

در متن پیام چنین آمده است:

بسم الله الرحمن الرحیم

کسب مدال طلای رقابت های کشتی آزاد قهرمانی جهان ۲۰۲۳ در کشور صربستان، توسط دلاور مرد آملی پهلوان “امیرحسین زارع” را به جامعه بزرگ کشتی، مردم ورزش دوست و پهلوان پرور شهرستان آمل تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

جناب امیرحسین زارع! جهان دیشب شاهد خصایص و سجایا اخلاقی شما بوده است. از این که دل ملت ایران خصوصا مردم مازندران و آمل را شاد نموده اید سپاسگزاریم. صحت، سلامتی و موفقیت روزافزون شما را از خداوند متعال خواستارم. همچنین با توجه به امکانات کم نظیر ورزشی در دانشگاه شمال و براساس آیین نامه اجرایی پذیرش قهرمانان ملی در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، بر خود افتخار می داریم از شما جهت تحصیل در رشته علوم ورزشی این دانشگاه (بدون پرداخت شهریه) دعوت نماییم.

با احترام

دکتر حسین رنجبر

رئیس دانشگاه

«پرچم‌ پرافتخار ایران بالاست.»