پیام تسلیت ریاست دانشگاه شمال به مناسبت شهادت مظلومانه رئیس جمهور خدوم و محبوب جمهوری اسلامی و همراهان گرانقدرشان

إِنَّا لِلَّهِ وَ إِنَّا إِلَیْهِ راجِعُون‏

مِنَ الْمُؤْمِنینَ رِجالٌ صَدَقُوا ما عاهَدُوا اللَّهَ عَلَیْهِ فَمِنْهُمْ مَنْ قَضى‏ نَحْبَهُ وَ مِنْهُمْ مَنْ یَنْتَظِرُ وَ ما بَدَّلُوا تَبْدیلا (احزاب، ۲۳)

خبر شهادت مظلومانه رئیس جمهور خدوم و محبوب جمهوری اسلامی و همراهان گرانقدرشان در پی وقوع حادثه سقوط بالگرد، دل های همه ایرانیان و مظلومان عالم را داغ‌دار کرد. بدون شک این ضایعه فقدانی بزرگ و جبران‌ناپذیر‌ برای ملت ایران احتساب می‌گردد.

اینجانب به عنوان عضو کوچک جامعه دانشگاهی کشور به نمایندگی از مجموعه دانشگاهی شمال، با اندوه فراوان، این مصیبت بزرگ را به مقام معظم رهبری(مدظله ‏العالی) و خانواده محترم شهدای حادثه اتفاق افتاده تسلیت عرض نموده، برای آن عزیزان سفرکرده رحمت واسعه و علو درجات و برای بازماندگان صبر و اجر از درگاه خداوند متعال مسألت می‌کنم.

حسین رنجبر – رئیس دانشگاه