اطلاعیه آغاز ثبت نام  وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان

✅ آغاز ثبت نام وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان

🔸️به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی وام شهریه صندوق رفاه دانشجویان می رساند جهت ثبت نام و تمدید وام شهریه نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ از تاریخ ۰۱-۰۹-۱۴۰۲ لغایت ۱۵-۰۹-۱۴۰۲ به پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس www.swf.ir مراجعه نمایند.

📍 به جهت محدودیت در منابع اعتباری لطفا هر چه سریعتر نسبت به ثبت درخواست خود اقدام نمایید.
📍تذکر مهم : دانشجویانی که فاقد پرونده صندوق رفاه می باشند می بایست تا قبل از ۰۱-۰۹-۱۴۰۲ نسبت تشکیل و تکمیل پرونده خود اقدام نموده و به دفتر رفاه و تسهیلات دانشجویی واقع در طبقه سوم ساختمان آمارد تحویل نمایند.

🔸️مراحل ثبت وام :
۱️⃣ به سامانه صندوق رفاه دانشجویان www. Swf.ir مراجعه می نمایید.
۲️⃣ انتخاب گزینه “میز خدمت”
۳️⃣ انتخاب گزینه “سامانه یکپارچه صندوق رفاه”
۴️⃣ انتخاب گزینه “ثبت نام یا بازیابی کلمه عبور” و طی نمودن مراحل خواسته شده
۵️⃣ ورود به پورتال شخصی خود در سامانه صندوق رفاه
۶️⃣ ورود به بخش ثبت نام و طی نمودن تمامی موارد خواسته شده (مختص دانشجویانی که برای اولین بار خواستاردریافت وام هستند)
۷️⃣ به بخش درخواست وام مراجعه نمایید.
۸️⃣ گزینه وام شهریه را انتخاب و ثبت نمایید.
۹️⃣ در صورت تایید وام از طرف صندوق رفاه پیامک های لازم به شماره شما ارسال می گردد.

👈 دفتر رفاه و تسهیلات دانشجویی واقع در طبقه سوم ساختمان آمارد با شماره تماس ۴۴۲۰۳۷۵۳-۰۱۱ (آقایان مظفری و عفتی) آماده پاسخ گویی به هرگونه سئوال و کمک به ثبت اطلاعات می باشند.

حوزه معاونت دانشجویی و فرهنگی (واحد رفاه وتسهیلات دانشجویی)

🔶️ جدول مبالغ وام شهریه دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

مقاطع تحصیلیمبلغ ریال