آیین نکوداشت دانشجویان نو ورود مقطع تحصیلات تکمیلی، دانشکده فنی و مهندسی

جشن بزرگ آیین آغاز تحصیل دانشجویان نو ورود مقطع تحصیلات تکمیلی دانشکده فنی و مهندسی، روز چهارشنبه مورخ ۳ آبانماه ۱۴۰۲ با حضور ریاست دانشگاه، معاونین، روسای دانشکده ها، مدیران گروه ها و مدیران ستادی دانشگاه در سالن همایش دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه برگزار گردید.

ابتدا آقای دکتر حسین رنجبر، رئیس دانشگاه، ضمن ابراز خوشحالی خویش و خیرمقدم از اینکه در جمع دانشجویان حاضر شده است، به بیان مختصری از سوابق و تاریخچه دانشگاه، ساختار اداری – حقوقی دانشگاه پرداخته است. سپس افزودند: «رسالت دانشگاه اداره بهتر کشور، ارتباط با صنعت، تحقق شعار سال دانشگاه “آموزش بهتر مهارت محور” است.
بواسطه برخورداری از موسسین دانشمند و با تجربه، انتخاب اعضای هیات علمی با دانش و مجرب، منجر به اعتلای جایگاه دانشگاه و پرورش دانشجویان خوب شده است. تکریم دانشجویان، پاسخگویی و شفافیت، قانونمداری، عدالت آموزشی و چرخش نخبگان، نظام انگیزش ده، قدرشناسی و تقدیر از دانشجویان ممتاز و نمونه، از باورهای این دانشگاه است.»

در ادامه آقایان دکتر مرتضی عباس قربانی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی، دکتر سعید فلاحیان معاون پژوهشی و فناوری، مهندس لطفعلی یزدانی، رییس دانشکده فنی و مهندسی، اجمالا به شرح وظایف حوزه های تحت تصدی خود پرداختند.