اطلاعیه مهم معاونت اداری و مالی راجع به پرداخت شهریه جهت ثبت‌نام درنیمسال اولسال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲

دانشجویان محترم برای ثبت نام در نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳-۱۴۰۲ ملزم به اخذ تأییدیه نیمسال مزبور از روز دوشنبه به تاریخ ۰۶-۰۶-۱۴۰۲ لغایت ساعت۸ صبح روز جمعه به تاریخ ۱۰-۰۶-۱۴۰۲ براساس زمانبندی جدول ذیل صرفاً به صورت اینترنتی و از طریق درگاه بانک ملت می‌باشند.لازم به توضیح است زمانبندی ذیل جهت جلوگیری از بروز تداخل سیستمی ناشی از میزان مراجعات به سامانه در روزهای انتخاب واحد می‌باشد و به دانشجویان محترم رعایت زمانبندی ذیل اکیداً توصیه ‌می‌گردد.

ورودیزمان و تاریخ پرداخت اینترنتی شهریه
۹۸وماقبلازساعت ۸ صبح روزدوشنبه (۰۶-۰۶-۱۴۰۲) تاساعت ۸ صبح روز سه شنبه (۰۷-۰۶-۱۴۰۲)
۹۹ازساعت۸ صبح روزسه شنبه (۰۷-۰۶-۱۴۰۲)تاساعت ۸ صبح روزچهارشنبه(۰۸-۰۶-۱۴۰۲)
۱۴۰۰ازساعت۸ صبح روزچهارشنبه (۰۸-۰۶-۱۴۰۲)تا ساعت۸ صبح روزپنجشنبه (۰۹-۰۶-۱۴۰۲)
۱۴۰۱ازساعت ۸ صبح روز پنج شنبه (۰۹-۰۶-۱۴۰۲) تا ساعت۸ صبح روز جمعه (۱۰-۰۶-۱۴۰۲)
‌مهمانازساعت ۸  صبح روز پنج شنبه (۰۹-۰۶-۱۴۰۲) تا ساعت ۸ صبح روز جمعه (۱۰-۰۶-۱۴۰۲)

مراحل کار به شرح ذیل است :

۱-در سامانه خدمات آموزشی به گزینه پرداخت اینترنتی شهریه مراجعه نموده و گزینه درگاه بانک ملت را انتخاب نمایید.

۲- در صفحه پرداخت اینترنتی می‌توانید مبلغ پرداخت خود را که شامل: بدهی گذشته + مبلغ علی الحساب ‌

(کارشناسی/کاردانی۱۴٫۵۰۰٫۰۰۰ریال و کارشناسی ارشد ۲۹٫۵۰۰٫۰۰۰ریال) مشاهده وپرداخت نمائید .

۳-در صورت بروز مشکل در پرداخت اینترنتی در ساعات اداری روزهای ۰۶-۰۶-۱۴۰۲ لغایت ۱۰-۰۶-۱۴۰۲ با شماره های  ۰۹۳۳۰۵۶۹۳۸۶-۰۹۰۵۵۲۰۱۶۱۵ کارشناسان مالی دانشگاه ارتباط برقرار نمایید.

۴- پرداخت شهریه و مانده بدهی منحصراً از طریق بانک ملت و به صورت اینترنتی مقدور می‌باشد و روش قدیمی پرداخت شهریه(مراجعه به بانک واریز وجه و ارائه فیش به امور مالی) به طور کلی ممنوع می باشد و در صورت واریز مسنولیت به عهده شخص دانشجو می باشد.

۵-مسئولیت عدم پرداخت شهریه در تاریخ های فوق به عهده شخص دانشجو می باشد.

۶-دانشجو ملزم خواهد بود بعد از انتخاب واحد نسبت به تسویه کامل شهریه نیمسال اقدام نماید.

با تشکر

حوزه معاونت اداری و مالی                                    01-06-1402