اطلاعیه ثبت نام ورودی های جدید دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته

ضمن خیر مقدم به دانشجویان ورودی جدید دانشگاه شمال در مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته، خواهشمند است به موارد زیر در رابطه با ثبت نام توجه داشته باشید.

ثبت نام به صورت حضوری  انجام می پذیرد. جهت ثبت نام حضوری مراجعه دانشجو به همراه مدارک مندرج در جدول فایل ذیل طبق زمانبندی اعلام شده الزامی است

1. اطلاعیه زمان و مراحل و مدارک ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته ۱۴۰۱
  2. دفترچه ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی ناپیوسته ۱۴۰۱
    • فرم های موجود در فایل بالا باید تکمیل گردند، هم می توانید آنها را از قبل پرینت گرفته و پرشده آن را تحویل دهید و هم می توانید در هنگام ثبت نام حضوری، این فرم ها را پر کنید
  3. راهنمای ثبت نام اینترنتی۱۴۰۱           ( شیوه ثبت اطلاعات اولیه و ثبت نام اینترنتی در وبسایت سما سامانه )
  4. راهنمای دریافت برنامه درسی ۱۴۰۱    ( زمان شروع کلاس ها و دریافت برنامه هفتگی دروس اخذ شده)
  5. مراحل دریافت معافیت تحصیلی برای پسران از پلیس +۱۰
  6. رسید درخواست تائیدیه تحصیلی دیپلم که از ازسامانه تائیدیه مدارک تحصیلی emt.medu.ir درخواست شده است. ( در آن سامانه در انتخاب نظام تحصیلی خود دقت فرمایید. غالبا نظام جدید ۶٫۳٫۳ می باشند)

همواره برای اطلاع از آخرین خبرهای دانشگاه به آدرس های زیر مراجعه فرمایید.
www.shomal.ac.ir وب سایت دانشگاه شمال
کانال اطلاع رسانی تلگرام دانشگاه شمال