افتتاح سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی و اجتماعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، مقارن ساعت ۱۰ امروز (سه شنبه مورخ ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳)، با حضور دکتر حسین رنجبر، رئیس دانشگاه و هیات همراه، سالن اجتماعات دانشکده علوم انسانی و اجتماعی افتتاح و به بهره برداری رسید.

در آئین این افتتاح دکتر رنجبر، رئیس دانشگاه، از کلیه مسئولین خصوصا مسئولین اداری – مالی دانشگاه جهت تجهیز این سالن، تقدیر و تشکر نموده و معروض داشتند: «این سالن اجتماعات با توجه به تعداد بیش از ۲۵۰۰ دانشجو از مهمترین اولویت ها و نیاز ضروری دانشکده بوده است و اظهار امیدواری نمودند که کلاسهای مقطع تحصیلات تکمیلی و جلسات گروه های آموزشی در این سالن تشکیل شود.

در ادامه دکتر سعید امامقلی زاده، رئیس دانشکده علوم انسانی و اجتماعی از توجه رئیس دانشگاه به دانشکده علوم انسانی و اجتماعی تقدیر و تشکر نمودند و اظهار داشتند که بعد از سالیان به این دانشکده توجه خاص معمول گردید است.