انتصاب مدیر روابط عمومی دانشگاه شمال طی حکمی از سوی ریاست دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، صبح روز شنبه مورخ ۳ شهریور ۱۴۰۳ دکتر حسین رنجبر ریاست دانشگاه طی حکمی جناب آقای یاسر بهروزی را به سمت مدیر روابط عمومی دانشگاه منصوب نمودند.

در این جلسه دکتر رنجبر، ضمن تشکر و قدردانی از دکتر هادی پژومان مدیر سابق روابط عمومی دانشگاه عنوان داشتند: «براساس گفتمان وزارت علوم مبتنی بر مسئولیت اجتماعی دانشگاه های حکمت بنیان، کارآفرین و تمدن ساز و مآلاً ضرورت نقش دانشگاه ها در جامعه و همچنین توجه به رسانه، فضای مجازی و نیز دیپلماسی علمی در راستای جذب فرهیختگان، خردمندان و دانشجویان از اولویت برنامه های حوزه روابط عمومی می باشد.»

سپس دکتر هادی پژومان طی ارائه گزارشی از فعالیت های انجام شده این حوزه در مدت تصدی خویش، برای مدیر جدید روابط عمومی دانشگاه آرزوی موفقیت نمودند.

در ادامه آقای یاسر بهروزی تقویم سالانه فعالیت های خود را ارائه نمودند.

در پایان حکم مسئولیت آقای بهروزی و تقدیر نامه و حکم مسئولیت مدیر دفتر همکاری های علمی بین المللی دکتر پژومان تقدیم ایشان شد.