اهدای کاپ مقام سوم تیم والیبال دانشجویان دانشگاه شمال به رئیس دانشگاه در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌های کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه اهداء کاپ مقام سوم تیم والیبال دانشجویان به ریاست دانشگاه و تقدیر از کارکنان و مقام آوران شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه‌های کشور، صبح روز شنبه ۲۷ مردادماه ۱۴۰۳ با حضور رئیس دانشگاه، معاونین، مدیران حوزه معاونت دانشجویی و مدیر حراست، در محل اتاق ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این جلسه کاپ مقام سوم تیم والیبال دانشجویان، به رئیس دانشگاه، اهداء گردید و گزارش کار از سوی حوزه معاونت دانشجویی فرهنگی تقدیم حضور ایشان شد.

دکتر حسین رنجبر رئیس دانشگاه، ضمن تشکر و قدردانی از زحمات همکاران پرتلاش واحد تربیت بدنی و دانشجویان ورزشکار این دانشگاه، در به ثمر نشستن این موفقیت، بر اهمیت ورزش به عنوان ضرورتی برای سالم سازی جسم و جان دانشگاه و دانشگاهیان، تاکید نموده و شورایی تحت عنوان شورای ورزش و تربیت بدنی دانشجویان دانشگاه را تاسیس نمودند.