اولین همایش استادان دانشگاه شمال در آغاز سال تحصیلی جدید با محوریت تکریم مقام اساتید و تشکیل مجمع اساتید دانشگاه برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، یکشنبه ۲۶ شهریور ۱۴۰۲، اولین همایش استادان دانشگاه به دستور سرپرست دانشگاه، به منظور پاسداشت آغاز سال تحصیلی جدید و نیز تکریم اساتید، از ساعت ۷:۳۰ صبح در سالن همایش های بین المللی دانشگاه برگزار گردید.

این همایش با حضور حداکثری اساتید دانشگاه شمال، با صرف صبحانه در لابی سالن همایش آغاز شد.

نخست دکتر حسین رنجبر سرپرست دانشگاه، ضمن خوشامدگویی، پیرامون نهاد دانشگاه و راهبردها، بدین شرح مواردی بیان داشتند: «مجمع اساتید دانشگاه یکی از برنامه های پیشنهادی اینجانب به هیات موسس و هیات امناء بوده، تا تعامل، هم اندیشی و استفاده از تجارب یکدیگر، در دانشگاه فزون یابد. مجمع اساتید، نهاد مشورتی و تصمیم ساز دانشگاه است.

همچنین رسالت دانشگاه، تربیت نسل جوان متعهد و متخصص می باشد پس باید آموزشی هدفمند و مهارت محور داشته باشیم، تولید علم و پژوهش، کارآفرینی، تمدن ساز بودن و جامعه محور بودن را سرلوح خود قرار دهیم.

دانشگاه باید پاسخگو و قانون مند باشد، نظامند و ساختارمدار باشد و متکی بر فرد نباشد، دانشگاه باید زمان شناس و انگیزش آفرین باشد.»

همچنین در خصوص راهبردهای دانشگاه اعلام نمودند: «دانشگاه شمال باید آرمانی، کارآفرین و دانشمند باشد و بر ارزیابی حاکمیت قانون مبتنی باشد. نخبگان تقویت شوند و اصل شفافیت باید بر همه امور حاکم باشد. دانشگاه عدالت محور باشد و  گردش نخبگان در آن جاری باشد. باید از معلمین و متعلمین قدردانی شود. پاسخگو و ارباب رجوع مدار باشد، عدالت توزیعی آموزشی داشته باشد و به افکار عمومی و تکریم ارباب رجوع توجه شود.

موفقیت دانشگاه شمال به کیفیت تدریس، میزان دانشجو، تعداد مقالات و مجلات، هرم هیات علمی و درجات استادان، معدل دانشگاه، قبولی تحصیلات تکمیلی، میزان رضایتمندی دانشجویان و … بستگی دارد.

سپس گزارشی از عملکرد سه ماهه دوره سرپرستی خویش را از قبیل: تحول آموزشی، دفتر ارتباط با خانواده، طرح پالاش اساتید، توان مندسازی نیروی انسانی، دفتر حمایت حقوقی و دفتر همکاری های بین الملل، ایجاد تقویم پژوهشی و موارد دیگر اعلام نمودند.

در پایان دکتر رنجبر با دو پرسش سخنانشان را به پایان رسانده اند. نخست اینکه اگر شما رییس دانشگاه بوده اید چه اقداماتی را انجام می داده اید؟ دوم آنکه چه نقدی بر رییس حاضر دارید؟

در پایان دکتر مرتضی عباس قربانی، معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، به بیان تاریخچه، ساختار و امکانات دانشگاه اشاره کردند و فرموندند: «این دانشگاه ۴۵۰۰ دانشجو دارد و تا بحال نزدیک به ۲۷۰۰۰ نفر دانش آموخته در رشته- مقاطع مختلف داشته است. سپس با ارایه نمودار های آماری – تحلیلی، به بیان اطلاعات شفاف و موثری از دانشگاه پرداختند.