بازدید شورای دانشگاه شمال و هیات همراه از اردودی جهادی علمی بسیج دانشجویی شهید غروی دانشگاه شمال از روستای شهیدآباد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال شورای دانشگاه شمال و هیات همراه از اردودی جهادی علمی بسیج دانشجویی شهیدغروی دانشگاه شمال در روز دوشنبه مورخ ۱۸ تیرماه ۱۴۰۳ از روستای شهیدآباد (باییکلای بندپی غربی) بابل بازدید نمودند.

در این بازدید معنوی، نخست مسؤل بسیج دانشجویی اهم فعالیت های انجام شده عبارت از:
۱- برگزاری کلاس‌های مهد و پیش‌دبستانی
۲- مرور دروس هرپایه به منظور آماده‌سازی بهتر دانش‌آموزان برای سال تحصیلی پیش رو ۳-برگزاری کلاس‌های زبان انگلیسی
۴- برگزاری کلاس روخوانی قرآن کریم
۵- انجام برخی خدمات پزشکی برای خانواده ها
۶-معرفی دانشگاه شمال به خانواده های روستای شهیدآباد پرداخته است.

دکتر حسین رنجبر، ریاست دانشگاه نیز از تلاشها و مجاهدات آنان قدردانی نموده با اهدای هدایایی آنان را مورد تکریم قرارداده است. در ادامه با همراهی همکاران، ضمن بازدید از اماکن آموزشی به زیارت آرامگاه شهدای این روستا رفته و ضمن تجلیل از جایگاه والای شهدا فاتحه ای نثار ارواح مطهرشان اهدا نموده اند.

لازم به ذکر است این روستا بیش از ۳۰ شهید نثار انقلاب اسلامی نموده  است. می توان گفت که یکی از دلایلی که نام بائی کلاء به نام شهیدآباد تغییر نام یافت، به دلیل این شهیدان عظیم الشان است.