برگزاری اولین جلسه شورای تخصصی پژوهشی و فناوری با حضور ریاست دانشگاه و اعضای شورای

اولین جلسه شورای تخصصی پژوهشی و فناوری با حضور دکتر حسین رنجبر، ریاست دانشگاه و اعضای شورای موصوف، روز دوشنبه یکم آبان ماه ۱۴۰۲ در دفتر معاونت پژوهشی و فناوری برگزاری گردید.

در ابتدای جلسه ریاست دانشگاه ضمن قدردانی از حضور و همکاری کلیه اعضا در جلسه، خواهان به‌روزرسانی سیاست قبلی این حوزه از قبیل قدرشناسی از زحمات اساتید تلاش‌گر و ارائه مشوق‌های مالی قابل‌قبول برای اساتید، در نوشتن مقاله‌های علمی و کتاب شدند. همچنین در مورد موضوعات دیگر مطرح شده در جلسه نیز رهنمودهایی را بیان داشتند.

سپس آقای دکتر فلاحیان معاونت محترم پژوهشی و فناوری دانشگاه افزودند، بسیار خرسندیم خداوند توفیق داد تا با حمایت ریاست عالیه دانشگاه و حضور موثر سایر اعضای شورا توانستیم اولین جلسه شورای تخصصی پژوهشی و فناوری دانشگاه شمال (دوره جدید) را تشکیل دهیم، ضمنا ایشان آقایان دکتر طریقی از دانشکده علوم ورزشی و دکتر سیدپور از دانشکده فنی و مهندسی را به‌عنوان دو عضو نماینده اعضای محترم هیات علمی، عضو این شورا معرفی نمودند و فرمودند: «امیدواریم با همکاری سایر اعضا شورا گامی موثر در جهت ارتقا سطح کیفی دانشگاه داشته باشیم.»

در ادامه موارد زیر مورد بررسی و تصمیم گیری قرار گرفت.

۱- بررسی آیین نامه انتخاب پژوهشگر برتر
۲- تصمیم گیری در خصوص نحوه برگزاری هفته پژوهش و تقدیر از پژوهشگر برتر
۳- تدین و بازبینی مشوق‌های پژوهشی به اعضای هیات علمی جهت تالیف و ترجمه کتب و نوشتن مقالات تحقیقی و ایجاد امکانات و تسهیلات لازم برای تسریع در چاپ و نشر آثار علمی
۴- نحوه برنامه¬ریزی و دریافت عناوین اولویت¬های پژوهشی از دستگاه¬ها و سازمان¬های اجرایی در جهت اطلاع¬رسانی به اعضای هیات علمی دانشگاه