برگزاری دومین جلسه کمیته تخصصی بهره وری و تحول اداری

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، صبح روز یکشنبه مورخ ۲۴ تیرماه ۱۴۰۳، دومین جلسه کمیته تخصصی بهره وری و تحول اداری در اتاق جلسات حوزه ریاست دانشگاه با حضور اعضای جلسه برگزار گردید.

نخست ریاست دانشگاه پیرامون فلسفه و ضرورت تشکیل کمیته بهره وری سخن گفتند. از جمله اینکه ضروری است تا در حفظ و حراست اموال دانشگاه تلاش زیادی به عمل آید و برای این منطور امین اموال تعیین شود. استقرار نیروی انسانی در سرجای خود و نحوه تمشیت آنان، گزارش گیری روزانه از عملکرد کارکنان نکات دیگری بودند که ایشان عنوان داشتند. سپس جلسه وارد دستورکار شده است از جمله اینکه آقایان دکتر طریقی معاونت اداری -مالی و دکتر امامقلی زاده در خصوص مفاهیم بنیادین بهره وری و چالشهای دانشگاه در این خصوص اظهار نظر نموده اند.

دستور جلسه:

1. بررسی ساز و کار نظارت بر کارایی و اثربخشی کارکنان و اعضای هیات علمی و نگارش دستورالعمل کمیته بهره وری و تحول اداری
  2. بررسی ساز و کار مصرف بهینه منابع و اموال، چگونگی تحریر و حفظ اموال دانشگاه
  3. تعیین ساز و کار بهینه جهت بازنگری در ترکیب و توزیع منابع انسانی دانشگاه