برگزاری دومین مجمع اساتید دانشگاه شمال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، روز دوشنبه مورخ ۲۶ شهریور ۱۴۰۳، دومین مجمع اساتید دانشگاه شمال در سالن همایش های بین المللی دانشگاه برگزار گردید.

ابتدا دکتر حسین رنجبر ریاست دانشگاه، ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید، شعار سال تحصیلی ۱۴۰۴-۱۴۰۳ را «آموزش فناور مهارت آور» با رویکرد مسئولیت اجتماعی عنوان نمودند.

در ادامه دستآوردهای دانشگاه در سال گذشته برای حاضرین در جلسه ارائه شد.

دانشگاه با رویکرد اقناع سازی و حفظ ارزشهای اسلامی و انتقال آن به دانشجویان، موجبات پیشرفت و ارتقاء آنها را فراهم می آورد. در خصوص مسئولیت اجتماعی بعنوان مهمترین مسئولیت دانشگاه، با تشکیل هیات اندیشه ورز و همچنین شناسایی مشکلات جامعه از قبیل محیط زیست، کنترل بیماری های سرطانی و … ، اهتمام ویژه مسئولین دانشگاه را بیان داشتند.

در سخنان دکتر رنجبر به مشوق های پژوهشی، کیفی سازی آموزشی، ایجاد نظام انگیزشی، ازدیاد هرم اعضای هیات علمی و توجه به رسانه جمعی از چشم اندازهای دانشگاه اشاره شد.

همچنین طرح ازدیاد دانشکده ها از ۳ دانشکده به ۶ دانشکده از دیگر برنامه های آتی دانشگاه عنوان گردید.

در پایان دکتر رنجبر از هیات رئیسه دانشگاه، کارکنان و اساتید مدعو، در راستای ارتقاء کمی و کیفی دانشگاه تشکر و قدردانی نمودند.

در ادامه دکتر هاشمی کمانگر معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه، گزارشی از عملکرد این معاونت ارائه نمودند.

طرح درس، نحوه ی ارزشیابی، تناسب نوع و نحوه سوال با مدت زمان پاسخگویی و نگهداری پاسخنامه حداقل برای یک ترم جهت بررسی احتمالی اوراق، از انتظارات حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه عنوان گردید.

در پایان، جلسه پرسش و پاسخ با تشکیل پنل هیات رئیسه برگزار و به سوالات اساتید مدعو پاسخ داده شد.