برگزاری ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی بخش و شهر امام زاده عبدالله (ع)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، دکتر حسین رنجبر ریاست دانشگاه در ششمین جلسه شورای فرهنگ عمومی بخش و شهر امام زاده عبدالله (ع)، که روز شنبه ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ در بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان آمل برگزار گردید حضور یافتند.

ابتدا رییس اداره فرهنگ و ارشاد، ضمن خیرمقدم به حاضرین جلسه، بسیج جامعه پزشکی را محور جلسه عنوان نمودند.

سپس رییس بسیج جامعه پزشکی به تبیین برنامه ها پرداختند.

همچنین رییس بیمارستان امام خمینی ضمن تشریح خدمات به همشهریان، در خصوص مشکلات مسیر دسترسی مراجعین به بیمارستان و روشنایی این مسیر مطالبی را عنوان نمودند.

در ادامه دکتر رنجبر رییس دانشگاه شمال ضمن تبریک آغاز سال تحصیلی جدید بیان داشتند: «دانشگاه شمال با دارا بودن بیش از ۵۳۰۰ دانشجو در بین ۲۳۰ دانشگاه و موسسات غیرانتفاعی به عنوان دانشگاه برتر مورد تقدیر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است. همچنین مدیر کل دفتر آموزش عالی غیردولتی وزارت علوم، دانشگاه شمال را دانشگاه برتر و وزین آموزش عالی و آبرو و افتخار آموزش عالی کشور دانسته اند. برگزار شدن آیین سنتی بازیهای محلی و ثبت آیین مادرمه در یونسکو از دیگر دستاوردهای دانشگاه شمال برشمردند.