برگزاری ششمین جلسه هیأت رئیسه دانشگاه شمال (دوره جدید)

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، ششمین جلسه “هیات رئیسه” دانشگاه روز دوشنبه مورخ ۱۴۰۲/۱۲/۰۷ با حضور ریاست دانشگاه و سایر اعضای جلسه، در دفتر ریاست برگزار گردید.

نخست در طلیعه جلسه دکتر حسین رنجبر، رئیس دانشگاه اعیاد شعبانیه خصوصا تولد مهدی موعود(عج) و روز وکیل را تبریک گفتند و سپس به نامه ای اشاره کردند که به عنوان دبیر هیات امنا برای ریاست محترم هیات امنا نوشتند و بیان داشتند که در این نامه دستور کاری را برای جلسه آتی پیشنهاد دادند که آن پیشنهادها برای جلسه قرائت شده است. موضوع دبگر راجع به بودجه‌ بوده که اظهار داشتند که رایزنی های فشرده ای در این خصوص از موسسین داشتند. همچنین بیان داشتند که کارنامه ارزیابی استادان برای ایشان ارسال و در صورت لزوم تذکرات محترمانه ای داده خواهد شد.
از موارد دیگر مطروحه وضعیت دانشجویان مشروطی می باشد و ضروریست آسیب شناسی شده و برای حل این معضل تدقیق و راه حل‌هایی اعمال شود.

در نهایت جلسه وارد بحث و بررسی پیرامون دستورکار به شرح ذیل شده اند:
۱- سخنرانی ریاست دانشگاه در خصوص مصوبات هیات محترم موسس و سایر امورات دانشگاه
۲- گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی در خصوص برگزاری مراسم دانش آموختگان کارآفرین
۳- گزارش معاونت اداری و مالی در خصوص وضعیت بودجه سال مالی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲
۴- گزارش معاونت اداری و مالی در خصوص عملکرد مدیریت توسعه و توانمند سازی منابع انسانی و چگونگی اعمال فرایند کیو آر کد دانشگاه
۵- تدوین دستورالعمل چگونگی اداره‌ سالن همایش های بین المللی دانشگاه
۶- اتخاذ تصمیم در خصوص اطاله فرایند فارغ التحصیلی
۷- گزارش معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی در خصوص تعداد دانشجویان مشروطی نیمسال اول تحصیلی سال ۱۴۰۲- ۱۴۰۳
۸- گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی در خصوص آمار تعداد دانشجویان ارجاع شده به کمیسیون موارد خاص