برگزاری مراسم معارفه و تکریم مدیر گروه آموزشی رشته مدیریت دانشگاه

جلسه معارفه و تکریم مدیر گروه آموزشی رشته مدیریت دانشگاه روز چهارشنبه مورخ ۱۷-۸-۱۴۰۲، در سالن VIP با حضور اعضای شورای دانشگاه و اعضای هیات علمی گروه مدیریت، برگزار شد.

در این جلسه دکتر حسین رنجبر، ریاست دانشگاه، طی حکمی دکتر هادی رجایی لیتکوهی را به سمت مدیر گروه آموزشی رشته مدیریت منصوب نمودند. بر اهمیت کار مدیرت گروه آموزشی تاکید داشته و وظایف مدیران گروه را فراتر از برنامه ریزی درسی و امتحانی دانسته و فرمودند: علاوه بر آن باید به سمت جذب استادان متبحرتر، برگزاری کنفرانس ها و به طور کلی تعیین یک استراتژی مدیریتی از طریق تازه های علم مدیریت ارتقا یابند. در پایان ضمن قدردانی از آقای دکتر حمیدرضا رضوی به خاطر تلاشهای ایشان در مدت تحت تصدی، برای آقای دکتر هادی رجائی لیتکوهی آرزوی موفیقت داشتند.

آقای دکتر رجایی نیز از حسن ظن ریاست محترم دانشگاه، ابراز قدردانی نموده و ضمن سپاس از آقای دکتر رضوی، ابراز امیدواری نمودند که با کمک سایر همکاران گروه مدیریت در پیشبرد وظایف محوله، نهایت تلاش را بعمل خواهند آورد.

در پایان پس از قرائت حکم انتصاب توسط مدیر روابط عمومی دانشگاه، این حکم از طریق ریاست دانشگاه تحویل نامبرده گردید.