برگزاری مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، صبح روز سه شنبه مورخ ۳ مهرماه ۱۴۰۳، مراسم گرامیداشت هفته دفاع مقدس همراه با مراسم پرفیض زیارت عاشورا با حضور هیات رئیسه، مدیران، کارکنان و جمعی از دانشجویان دانشگاه در نمازخانه حضرت ابراهیم (ع) دانشگاه شمال برگزار شد.

پس از قرائت زیارت عاشورا، سردار گت آقازاده، سخنران ویژه مراسم، خاطرات رشادتها و فداکاری های رزمندگان هشت سال دفاع مقدس را برای حاضرین بیان داشتند. خاطرات شهیدانی که با ایثار و از خودگذشتگی امنیت و اقتدار را برای ایران سربلند به ارمغان آوردند.
سپس در ادامه دکتر حسین رنجبر، ریاست دانشگاه، ضمن گرامیداشت هفته دفاع مقدس، از اساتید دانشگاه حفظ و انتقال ارزشها و دستاوردهای انقلاب رو به دانشجویان عزیز خواستار شدند.
در پایان مراسم از دو استاد ایثارگر دانشگاه و همچنین یک کارمند خانواده شهید تقدیر بعمل آمد.