به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال: در پی آغاز برگزاری مسابقات شنای دانشجویان منطقه ۲ دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور، جهت راهیابی به شانزدهمین المپیاد فرهنگی-ورزشی دانشگاههای سراسر کشور، به میزبانی دانشگاه شمال، صبح روز سه شنبه مورخ ۱۶ اسفندماه ۱۴۰۲، دکتر حسین رنجبر، ریاست دانشگاه به اتفاق هیات همراه با تیم های شرکت کننده در این مسابقات ملاقات نمودند و ضمن خوش آمدگویی و اعلام ارائه میزبانی شایسته دانشگاه شمال، برایشان آرزوی موفقیت و کسب سهمیه المپیاد کشوری را نمودند.

زمان برگزاری این مسابقات برای برادران امروز ۱۶ اسفندماه می باشد. یادآور می شود مسابقات واحد خواهران در تاریخ ۱۴ اسفندماه در سالن شنای همین دانشگاه برگزار گردیده است.