برگزاری نهمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، عصر روز یکشنبه مورخ ۱۷ تیرماه ۱۴۰۳ نهمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه در با حضور ریاست دانشگاه و اعضای هیات رئیسه در اتاق ریاست برگزار گردید.

در ابتدای جلسه دکتر حسین رنجبر، ریاست دانشگاه فرارسیدن ماه محرم را به اعضای جلسه تسلیت گفته و از معاونت محترم دانشجویی و فرهنگی برپایی هر چه باشکوه تر مراسم محرم خواستار شدند. همچنین به ملت ایران بابت انتخاب رییس جمهور تبریک گفته و اظهار امیدواری نمودند و گفتند: «امید دارم جناب دکتر پزشکیان در تحقق رفاه برای ملت  ایران موفق باشند.» همچنین پیگیری و اجرای مصوبات شوراهای دانشگاه را تاکید داشته و برخی از مصوبات جلسه اخیر هیات امنا را قرائت نمودند. از جمله: ارائه عملکرد، بودجه، شهریه، سرانه فرهنگی، ضرورت طرح توجیهی برخی رشته ها به ویژه در مقطع دکتری، تبدیل وضعیت برخی از مربیان به استادیاری، لزوم نگارش طبقه بندی و کیفی سازی حق التدریس.

سپس اعضا وارد دستور کار جلسه به شرح ذیل شده اند:

• گزارش معاونت آموزشی از روند کاری کارگروه تضمین کیفیت.
  • گزارش معاونت دانشجویی و فرهنگی در خصوص فعالیت تشکل های دانشجویی.
  • گزارش معاونت آموزشی از نتایج المپیاد علمی.
  • ارایه سه پیشنهاد جهت برگزاری همایش فنآورانه در نیمسال اول تحصلیی سال ۱۴۰۳-۱۴۰۴ توسط روسای دانشکدهها.
  • سایر موارد.