برگزاری چهارمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه (دوره جدید) در دفتر ریاست دانشگاه

چهارمین جلسه هیات رئیسه دانشگاه (دوره جدید)، روز دوشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۲ از ساعت ۸.۳۰ صبح در دفتر ریاست دانشگاه با حضور دکتر حسین رنجبر، رئیس دانشگاه و سایر اعضای جلسه برگزار گردید.

نخست ریاست دانشگاه گزارشی از حضور خود در دومین همایش ملی مسئولیت اجرای قانون اساسی در روز یکشنبه مورخ ۱۲ آذرماه ۱۴۰۲ که با حضور رئیس جمهور، در سالن اجلاس سران برگزار گردید، ارایه دادند.
سپس اعضای جلسه پس از ارائه گزارش، هماهنگی های لازم در خصوص برگزاری مراسم بزرگداشت پرفسور رستمی، عضو هیات موسس دانشگاه و آئین نکوداشت از نام آوران دانشگاه و نیز چگونگی برگزاری جشن روز دانشجو و سایر موارد دستور جلسه به شرح زیر را مورد بحث و بررسی قرار دادند.

– بررسی برنامه ها و چگونگی برگزاری مراسم روز دانشجو
– اتخاذ تصمیم در خصوص درخواست پذیرش رشته های جدید با توجه به مصوبه شورای آموزشی
– تعیین تکلیف چگونگی مصاحبه متقاضیان در فراخوان مرکز جذب
– بررسی انعقاد قرارداد آموزشی با متقاضیان در شرف جذب هیات علمی (خانمها دکتر مومنی و پارسا در رشته های روانشناسی و حقوق)
– تصمیم گیری در خصوص چگونگی اجرای بخشنامه وزارت علوم در مورد ارائه اطلاعات از اشتغال دانش آموختگان برای درخواست رشته جدید
– بررسی و تصمیم‌گیری در خصوص جبران کاهش نیرو در بخش آموزش و سایر بخشها
– بررسی شیوه نامه پیشنهادی جدید حق التدریس
– اتخاذ تصمیم در خصوص نحوه دریافت بدهی شهریه دانشجویان در نیمسال جاری
– بررسی و اتخاذ تصمیم در خصوص ایجاد اتاق فکر برای ترسیم سیاست ها و راهبردهای کلان دانشگاه و انتخاب اعضای آن
– مشورت در خصوص تعیین سیاستهای کلان و چشم انداز چهار ساله دانشگاه.