برگزاری کارگاه رایگان “آشنایی با رشته های دانشگاهی و مشاغل” ویژه کنکوری های ۱۴۰۲ در دانشگاه شمال

به گزارش روابط عمومی دانشگاه؛ صبح امروز شنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۲، کارگاه آشنایی با رشته های دانشگاهی و مشاغل در راستای ارتقاء آگاهی و بینش داوطلبین کنکور ۱۴۰۲ و خانواده های معزز ایشان، به همت مرکز مشاوره تحصیلی دانشگاه شمال، با حضور اعضای محترم هیات علمی و فارغ التحصیلان برتر کشور، به صورت حضوری در سالن همایش دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه در حال برگزاری می باشد.

در طول برگزاری این کارگاه که از ۹:۳۰ صبح امروز میزبان مهمانان گرانقدر می باشند، کارشناسان مرکز مشاوره همراه با بروشور آموزشی تهیه شده، به ارائه آموزش پیرامون روند مسائل آموزشی دانشگاه ها، رشته های دانشگاهی و بازارکار و مشاغل رشته ها پرداختند.

شایان ذکر است در پایان این کارگاه به سوالات داوطلبین و خانواده های آنان پاسخ داده خواهد شد.