بیانیه دانشگاه شمال در محکومیت ترور ناجوانمردانه اسماعیل هنیه رهبر جنبش اسلامی حماس

بسم الله الرحمن الرحیم

اقدام ددمنشانه‌ی ایادی رژیم غاصب صهیونیستی در به شهادت رساندن  مجاهد نستوه «اسماعیل هنیه» رئیس مجاهد دفتر سیاسی حماس را به ملت مبارز فلسطین، جنبش حماس، همه مبارزان گروه‌های مقاومت فلسطینی، آزادیخواهان جهان و خانواده این شهید عزیز تسلیت عرض می‌نماییم.

اطمینان داریم خون این شهید بزرگوار در کنار خون دیگر شهدای مقاومت و ملت مظلوم فلسطین، نهضت مقاومت را بارورتر و شکوفاتر خواهد نمود و ثمره‌ی آن به زودی در پیروزی قطعی فلسطین در جنگ کنونی و نهایتاً جشن آزادی سرزمین مقدس فلسطین و قدس شریف از چنگال اشغالگران صهیونیست و احقاق حقوق کامل ملت فلسطین در برپایی دولت مستقل خود به بار خواهد نشست.علودرجات را برای آن شهید بزرگوار از خداوند متعال خواستاریم.

روابط عمومی دانشگاه شمال