تجلیل از بانوان فرهیخته دانشگاه شمال به مناسبت روز زن

به مناسبت روز زن ، گردهمایی با حضور بانوان دانشگاه شمال و هیات رییسه دانشگاه در روز سه‌شنبه ۱۲ دیماه ۱۴۰۲ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، در راستای تجلیل از مقام زن و همزمان با میلاد با سعادت حضرت فاطمه زهرا “سلام الله علیها” نشست صمیمانه ریاست دانشگاه شمال با بانوان فرهیخته دانشگاهی برگزار شد.

دکتر حسین رنجبر، رییس دانشگاه شمال ضمن تبریک میلاد با سعادت حضرت زهرا “سلام الله علیها” و روز زن، به توصیف کرامات حضرت زهرا سلام الله علیها پرداختند و عفت، الفت، بردباری، صبر، شکیبایی و بخشنده بودن را از خصایای اخلاقی ایشان برشمردند. همچنین احادیثی از پیامبر اکرم (ص) در خصوص نحوه ی زندگی این بانوی بزرگ، بعنوان الگوی زنان جامعه، بیان داشتند.

وی ضمن قدردانی از زحمات بانوان دانشگاه شمال، از سعه صدر و دقیق بودن بانوان در انجام امورشان تعریف نموده و آرزوی موفقیت و سربلندی در امورات اجتماعی و خانوادگیشان را از خداوند متعال خواستار شدند.

دکتر غلامعلی رودی معاونت دانشجویی- فرهنگی دانشگاه نیز به توصیف ویژگی های ارزنده حضرت فاطمه زهرا پرداختند و ضمن تاکید بر نقش پر اهمیت بانوان در دانشگاه اظهار کردند: همکاران گرامی ما هم زنان و مادران خانواده اند و علاوه بر نقش خانواده در اجتماع هم نقش دارند.

در ادامه دکتر رسول طریقی معاونت اداری و مالی دانشگاه نیز در همین خصوص سخنرانی را ارائه نمودند.

این گردهمایی با اهداء لوح و هدیه ای به بانوان دانشگاه خاتمه یافت.