جلسه هماهنگی هفتمین اشکواره فرهنگی هنری حسینی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال روز یکشنبه مورخ ۱۱ شهریور ۱۴۰۳ هفتمین جلسه هماهنگی اشکواره فرهنگی- هنری حسینی با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسین حسین زاده برسمنانی امام جمعه شهر امامزاده عبداله و آقای دکتر فضل الله نیا معاونت سیاسی فرمانداری آمل، در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه شمال برگزار شد.

در ابتدا دبیر جشنواره در خصوص شرایط برگزاری جشنواره و همچنین دریافت آثار در بخشهای شعر، عکس و … مطالبی را عنوان نمودند.

سپس حاج آقا برسمنانی امام جمعه شهر امامزاده عبداله در خصوص نقش مسئولیت اجتماعی دانشگاه در مناسبتهای مختلف تقدیر و تشکر بعمل آوردند و همچنین برای دست اندرکاران برگزاری همایش آرزوی توفیق نمودند.

در ادامه آقای دکتر فضل الله نیا در خصوص اهداف مختلف عاشورا مطالبی را بیان فرمودند و به اعضای جشنواره جهت تحقق این اهداف نکاتی را متذکر گردیدند. همچنین از همراهی دانشگاه شمال تقدیر بعمل آوردند.

در پایان اعضای جشنواره و اصحاب رسانه ی حاضر در جلسه، نقطه نظرات خود را در راستای هر چه با شکوه تر برگزار شدن این جشنواره، عنوان نمودند.

مراسم اختتامیه جشنواره روز پنجشنبه ۱۵ شهریور ۱۴۰۳ در سالن همایش بین المللی دانشگاه شمال ساعت ۱۹ برگزار می گردد.