حضور کارمندان نمونه دانشگاه شمال در مراسم تجلیل از کارمندان نمونه ادارات شهرستان آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، صبج شنبه مورخ ۱۰ شهریور ۱۴۰۳، کارمندان نمونه دانشگاه شمال در مراسم تجلیل از کارمندان نمونه ادارات شهرستان آمل که در سالن اداره فرهنگ و ارشاد برگزار شد حضور یافته و از ایشان تقدیر بعمل آمد.

در این مراسم ابتدا حجت الاسلام والمسلمین حسین حسین زاده برسمنانی امام جمعه شهر امامزاده عبدالله در خصوص نقش کارکنان در ادارات پرداختند و خدمت به مردم را از مهمترین و مقدس ترین وطایف کارکنان برشمردند.

در ادامه کلیپ مجموعه فعالیتهای صورت گرفته ادارات شهرستان آمل به تصویر کشیده شد.

پس از پخش کلیپ فرماندار ویژه شهرستان آمل آقای ذات الله زارعی ضمن گرامی داشت یاد و خاطره شهیدان باهنر و رجایی هفته دولت و روز کارمند را گرامی داشتند. ایشان در خصوص اهمیت نقش کارکنان به عنوان سرمایه هر سازمان در پیشبرد و تحقق اهداف آن تاکید داشتند و آموزش را بسیار ضروری دانستند.

همچنین قدردانی از ورزشکاران مدال آور المپیکی را برای شهر آمل مهم برشمردند و ارج نهادن و قدردانی از ورزشکاران را بسیار ضروری دانستند. در پایان از مدیران و کارکنان موفق شهرستان تقدیر بعمل آورد. ضمنا از آقایان وحید ابراهیمی و مهربان نجفی بعنوان کارمند نمونه دانشگاه شمال تقدیر بعمل آمد.