حمایت هیات رئیسه دانشگاه شمال از ورزشکاران این دانشگاه در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور در دانشگاه اصفهان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، روز سه شنبه ۱۶ مردادماه ۱۴۰۳، دکتر حسین رنجبر رییس دانشگاه و هیات همراه جهت حمایت از ورزشکاران دانشگاه شمال در شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی سراسر کشور وارد دانشگاه اصفهان شدند و با دانشجویان ورزشکار دانشگاه شمال در این المپیاد ملاقات و از تمرینات آنان بازدید نمودند.

در این ملاقات صمیمی دکتر رنجبر اظهار امیدواری نمودند که دانشجویان این دانشگاه دست پر و بااخذ مدال و افتخار افرینی برای دانشگاه، به شهرستان آمل باز میگردند.

سپس به اتفاق هیات همراه در سلف سرویس دانشگاه اصفهان با ورزشکاران دانشگاه شمال شام سرو نمودند.

خاطر نشان میگردد شانزدهمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر دانشگاه‌ها و مؤسسات عالی کشور با حضور حدود سه هزار دانشجوی پسر از حدود ۱۲۰ دانشگاه از امروز در دانشگاه اصفهان آغاز می‌شود.

دانشجویان پسر شرکت‌کننده در المپیاد مذکور در ۱۶ رشته و در ۱۲ سالن ورزشی دانشگاه اصفهان به رقابت با یکدیگر می‌پردازند.

مراسم افتتاحیه المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان پسر کشور عصر چهارشنبه ۱۷ مرداد در دانشگاه اصفهان برگزار خواهد شد.