دانشگاه شمال آماده حضور دانشجویان جدید

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، مهمترین موضوعی که اکنون در دانشگاه جریان دارد حضور و ثبت‌نام دانشجویان جدید است. موضوعی که واحدهای مختلف دانشگاه را هم تحت تاثیر قرار داده و حال و هوای با نشاطی را بوجود آورده است.

امسال نیز تعداد کثیری از دانشجویان نو ورود در سه دانشکده و رشته‌های ذیل به جمع دانشجویان دانشگاه اضافه خواهند شد.
دانشکده فنی و مهندسی: رشته‌های مهندسی عمران، مهندسی معماری، مهندسی شیمی، مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق، علوم و مهندسی محیط زیست، مهندسی نقشه برداری، مهندسی شهرسازی، مهندسی صنایع، مهندسی مکانیک و مهندسی پزشکی
دانشکده علوم انسانی و اجتماعی: گروه حقوق و علوم قضایی، گروه مدیریت، گروه حسابداری، گروه روانشناسی و گروه علوم تربیتی
دانشکده علوم ورزشی: گروه علوم ورزشی

دانشجویان عزیز می توانند اطلاعات لازم در این زمینه را از طریق وبسایت دانشگاه و پیام رسان‌های اجتماعی دانشگاه، دنبال نمایند.

گفتنی است، دانشجویان کاردانی پیوسته، کارشناسی ناپیوسته و تحصیلات تکمیلی، اوایل مهرماه فرآیند ثبت‌نام را انجام داده‌اند.

سایت دانشگاه info@shomal.ac.ir
صفحه اینستاگرام Instagram:@ShomalUniversityOfficial
کانال تلگرام: shomal_university_official@

فرایند ثبت نام از دانشجویان نو ورود در ساعات اول صبح به روایت تصویر:

ادامه فرایند ثبت نام از دانشجویان نو ورود به روایت تصویر: