دکتر حسین رنجبر رئیس دانشگاه شمال، از دریافت ۶۰ مقاله از محققان و صاحبنظران ۷ کشور به دبیرخانه همایش بین المللی طالب آملی در شهرستان آمل خبر داد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال دکتر حسین رنجبر رئیس دانشگاه شمال، یکی از دست اندرکاران برگزاری همایش بین المللی طالب آملی، از دریافت ۶۰ مقاله از محققان و صاحبنظران ۷ کشور به دبیرخانه همایش بین المللی طالب آملی در شهرستان آمل خبر داد.

«محمد طالب آملی» یکی از شاعران پارسی‌گوی ایرانی که درسال ۹۸۷ هجری در شهر آمل دیده به جهان گشود که در دوران حیات خود با آثار و طبع شعری هنرمندانه خود توانست فرهنگ اصیل ایرانی و زبان فارسی را با تاثیرپذیری بالایی در جهان آن روزگار تبلیغ کند.

این شاعر برجسته ایرانی در معرفی و توسعه فرهنگ اصیل ایرانی و زبان فارسی به ویژه در شبه قاره هند سهم و نقش مهمی بر عهده داشت.

دکتر حسین رنجبر روز جمعه ۱۱ آبان درگفت‌وگو با خبرنگار ایسنا گفت: تاکنون محققان و اندیشمندانی از کشورهای ایران، تاجیکستان، ازبکستان، هند، پاکستان، ترکیه و بنگلادش به این همایش بین‌المللی مقاله ارسال کردند.

وی افزود: همایش بین‌المللی طالب آملی روزهای سه شنبه و چهارشنبه ۱۵ و۱۶ آبان به همت شورای اسلامی شهر، شهرداری آمل، با همکاری دانشگاه مازندران، اداره میراث فرهنگی و دانشگاه شمال آمل برگزار می‌شود.

رئیس دانشگاه شمال آمل، با بیان اینکه در دو روز از زمان برگزاری همایش بین‌المللی طالب آملی روز نخست این همایش در روز سه شنبه ۱۵ آبان به میزبانی دانشگاه شمال آمل برگزار می‌شود، تصریح کرد: در این همایش علاوه بر حضور سفرا و رایزنان فرهنگی کشورهای هند، پاکستان، ترکیه، تاجیکستان و هم چنین اساتید بزرگ ادبیات از کشورهای هند، تاجیکستان، ترکیه، بنگلادش، ازبکستان و پاکستان حضور خواهند داشت.

رنجبر اضافه کرد: هم چنین دکتر حدادعادل رئیس فرهنگستان ادب فارسی، دکتر ربانی مدیرکل مرکز ارتباطات اسلامی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، دکتر شکراللهی از اساتید بزرگ ادبیات و هنر خوشنویسی و چند استاد دیگر دانشگاه سخنرانی خواهند کرد.

وی با اشاره به اینکه روز دوم همایش بین‌المللی طالب آملی نیز در سالن بزرگ همایش اریکه آریایی آمل برگزار خواهد شد، تصریح کرد: گروه‌های فرهنگی و هنری در قالب شعر و موسیقی و برنامه‌های دیگر این حوزه اجرا خواهند داشت.

رئیس دانشگاه شمال آمل، برگزاری این همایش را در راستای مسئولیت اجتماعی دانشگاه و پاسداشت شعر وادب و فرهنگ فارسی در حوزه تمدنی فارسی و نیز شناسایی دانشمندان و شعرا به نسل جدید از جمله طالب املی اعلام کرد.