به گزارش روابط عمومی دانشگاه شمال، صبح روز شنبه مورخ ۲۴ شهریور ۱۴۰۳ جلسه طراحی رمپ ورودی دانشگاه شمال و همچنین ایجاد میدان جهت ورود مراجعین به دانشگاه شمال و بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان آمل در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه شمال با حضور دکتر حسین رنجبر ریاست دانشگاه شمال، مهندس نجفی معاون عمرانی فرماندار، حجت الاسلام والمسلمین برسمنانی امام جمعه شهر امامزاده عبداله (ع) و جمعی از مسئولین شهری برگزار شد.

ابتدا دکتر رنجبر ضمن خیرمقدم خدمت حاضرین در جلسه، اهمیت و ضرورت طراحی رمپ ورودی دانشگاه جهت تسریع در ایاب و ذهاب دانشجویان و ارباب رجوع برشمردند.

سپس مهندس نجفی ضمن تشکر از ریاست دانشگاه شمال جهت برگزاری جلسه، در خصوص کلیات طرح مطالبی را عنوان فرمودند.

در ادامه شهردار محترم امامزاده عبداله، حمایت و مشارکت همیشگی دانشگاه شمال را در طرحهای پیشنهادی شهر امامزاده عبداله عنوان نمودند و همچنین به جهت وجود دو مرکز مهم در این بخش (دانشگاه شمال و بیمارستان امام خمینی (ره) شهرستان آمل)، سرعت پیگیری اجرای طرح را خواستار شدند.

همچنین با بحث و تبادل نظر اعضای حاضر در جلسه مقرر گردید؛ ظرف یک ماه آینده با در نظر گرفتن همه جوانب، طرح پیشنهادی آماده و ارائه گردد.

در پایان مهندس زارعی مجری طرح متعهد گردید ایرادات موجود در طرح را مکتوب خدمت ریاست دانشگاه شمال جهت پیگیری های بعدی ارائه نمایند.